Jeg havde selvfølgelig den lille hjælper med til madlavningen i dag, hvilket gør at maden ikke kunne fejle.
Vil en af dagene ligge opskriften på også, så skulle i som jeg, have lyst til at prøve kræfter med en SUPER skøn gryderet, som den jeg har lavet her.
Rigtig god fornøjelse og velbekomme!
Opskriften
(tilføjet med lidt grøntsager af mig)
Tager ca. 2 timer og lave (til 4personer)
4 skiver kalveskank i 4-5cm tykkelse
Smør til stegning
½ flaske hvidvin (gerne mere hvis man spørger mig)
2dl bouillon (okse og grøntsags terninger)
1ds flåede tomater
1 løg
2-3 Gulerødder i skiver
1 fed hvidløg hakket fint
Tilbehør: ris
Brun kødet i smørret i en stor gryde med løg og hvidløg.
Tilsæt vinen og lad det simre i 10min.
Tilsæt tomater og bouillon og gulerødder.
Smag til med peber og salt og lad det koge til kødet løsner sig fra benene, det tager ca. 1½-2 timer
Bliver da helt frokost sulten nu...
SvarSletKunne da godt lige spise lidt af din Osso Buco gryderet ;)
Den blev altså også ret god ;-)
SvarSletKan anbefales at lave, det er ikke sidste gang vi får den her hjemme.