lørdag den 15. maj 2010

Kager og gullerødder!

Døjer med graviditeten og det eneste jeg kan klar for tide er at sidde på sofaen og hækle, så hæklede kreationer vil jo så nok være det der i et stykke tid endnu vil blive vist frem på denne blog ;-)
Her er lidt af det sidste nye hækle værker...


4 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne hæklerier!
  De får helt ens tænder til at løbe i vand!
  Træls at døje med graviditeten, men er så godt at du kan sidde og bruge dine hænder istedet for. For da nok tiden til at gå lidt hurtigere - trods alt;)
  Rigtig god weekend!
  Kh Catrine

  SvarSlet
 2. hvor blev dine spejlæg da bare fine :) Puttede du også celofan i???

  og super med kagerne og gulerødderne :) hvor har du hittet brunt garn, jeg kan simpelthen ikke finde noget nogle steder, medmindre jeg vil betale 30 kr for et nøgle.... hmm... ender det vist med jeg må :)

  Håber ikke graviditeten bliver ved at være så hård ved dig...
  KH Micha

  SvarSlet
 3. Catrine: Ja, det er vildt øv med den graviditet, men jeg holder ud :-) har dog masser af små projekter som jeg fifler med og syntes det er skønt at lave lige de her ting for de er hurtigt færdige ;-)

  Micha: jo jeg proppede celofan fan i som du anbefalede og det virker nogenlunde, syntes ikke det giver så meget lyd, men Thobias syntes det er sjovt der er lyd i og at det knitre som stod man og stegte dem på panden.
  Det brune garn er købt i stofog stil og så havde min bedste været i bilka, hvor de havde bomulds garn på tilbud.

  SvarSlet
 4. det er da lidt øv, men ja meget sjovt at det knitrer som når man laver dem... jeg skar celofanen ud i små stykker og krøllede det godt sammen inden jeg puttede det i...

  Men godt at læse Thobias synes det lyder sjovt :)

  SvarSlet