lørdag den 28. august 2010

ELSKER NETTO OG IKEA!

Jeg må altså sige at Netto på det sidste har desket op med en hel del fine ting.
Jeg har længe ledt efter børne træbøjler uden hæld men så lige pludselig lå de bare der i Netto, i lyserød, lyseblå og hvid.
For ikke at snakke om deres Chirkeline ting til 20 - 30kr, gik vidst lidt amok for købte udover det man ser på billedet også en sengerand, ihhhh det er så fint. Har gemt lidt af det til jul, men hun har fået de tre med klemme på og rangle indeni, så hun har lidt at se på når vi ruller hende rundt i barnevognen.
Selvfølgelig skulle jeg da også lige have et par af disse fine japanske dukker, som de har i flere forskellige farver, i pakker af to skt.


IKEA har altså også noget fint og meget billigt stof, det koncept er lige mig, for skal alt for tit bruge en hel del stof ad gangen ;-) nå men fik syet puder til børneværelset og en fin taske/pusletaske til når jeg har Josephine i slyngen og den alm. taske bliver for tung at slæbe rundt på også.

3 kommentarer:

 1. Sikke fine ting :)

  Jeg købte også billigt stof i i Ikea sidst jeg var der. Fint rødt med hvide flodheste, til 49,- for tre meter :)

  SvarSlet
 2. Jaaaa - det er så dejligt med billigt smart stof...er desværre altid gået forgæves efter det i IKEA - det har altid været udsolgt, når jeg kom afsted :(

  Skønne ting du har lavet :)

  Kh Dorte

  SvarSlet
 3. Takker :-)
  Ihhhh rødt med hvide flodheste, det vil jeg da også have... øv hvorfor havde de ikke det da jeg var der ude :-(
  Ja, det er vildt de kan gøre det til de priser, men når det er så billigt så køber man altså bare mere af det.

  SvarSlet