mandag den 13. september 2010

Helt fantastisk fund af vinkasser!

Jeg havde en ide om at lave en stor sætte kasse og har derfor været rundt og lede efter nogle kasser der kunne bruges til formålet.
Først tænkte jeg at de kasser de har ved søsterne grene måtte kunne bruges, men dem sælger de desværre ikke ud af (kun en gang om året og så skal man være heldig at komme der ned på dagen, for der reklameres ikke med det), så var det jeg tænkte på vinkasser og efter lidt søgen fant jeg en vinhandel inde i byen der lige havde ryddet op og som solgte dem for 20kr stk.
Jeg hentede tre læs, godt pakket på barnevognen (sikke et syn, folk må have troet vi drikker godt til her hjemme).
Der mangler dog lige lidt endnu før det er helt færdigt, nemlig noget fint mønstret stof, tapet eller en gang tavle lak, så ungerne kan skrive og tegne indeni eller på siden af min store "sættekasse".


Kom også på den, (hvis jeg selv skal sige det) geniale ide at lave under skuffer til min søn's nye køjeseng og det er helt og aldeles fantastisk. Satte små hjul under (som er købt for 30kr ved trævarerfabrikkernes udsalg på østerbro) og satte reb håndtag i så man kan hive og skubbe dem ud og ind.
Han er virkelig glad for dem, for der er jo disse flotte brænde mærker på, med våbenskjold og slotte.
Det bedste er at når ungerne ikke skal bruge dem mere, så skal jeg have dem til mit køkken eller hobbyrum.8 kommentarer:

 1. Super ide - og hvor ser det godt ud....både sættekassereolen og skufferne under sengen...og så til sådan en pris.

  SvarSlet
 2. Ja ik :-) det løb dog lidt op til sidst, med køb af hjul, reb og bor i den rigtige str. men det er blevet helt unikt og virkeligt godt.

  SvarSlet
 3. DU HAR DA VIRKELIG SKUDT papegøjen der. Sikke et kup. Ledte efter vinkasser engang, men måtte give fuld pris for nye... De der er da for seje ! Glæder mig til at se det endelige med tapet og stof. Flotte skuffer. Passer jo perfekt i højden.

  SvarSlet
 4. Kæft det ser fedt ud! Og ja, det er dælme smart. Tror da nok jeg må se efter i vores vinhandel også, og om de måske passer i størrelsen til under Helenes seng. Det ville se fedt ud :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare et par super gode ideer :)
  Og hvor ser det flot ud :)
  KH Micha

  SvarSlet
 6. Tak allesammen, er altså også rigtig glad for resultatet.
  Jeg skal nok sætte billeder ind af reolen/sættekassen når den er helt færdig ;-)

  SvarSlet
 7. Super ide med at lave dem til udtrækshylder under sengene, det ser virkelig godt ud!
  Glæder mig til at se den færdige store sættekasse!

  SvarSlet
 8. Hej Mette,
  Kom lige forbi den blog her. Hvor er det dog bare en helt fantastisk ide med vinkasserne. Både den kæmpestore sættekasse (bedre kvali end den fra søstrene) og udtrækskasser. Man kan da vist altid bruge mere opbevaring!
  Melder mig som fast læser, og glæder mig til at følge med fremover.

  Kh Anne / Krittewitt

  SvarSlet