mandag den 28. februar 2011

Harmoniens hjemmeside!

Min søns børnehave Harmonien, har en hjemmeside, som jeg har hjulpet en del med på det sidste. Der er nu kommet en offentlig side, så jeg kan vise lidt frem til jer her inde, som læser min blog.
Jeg har nu mest ryddet op på hjemmesiden, men har også taget billeder af stuerne/opholds stederne og tegnet lidt illustrationer (se nedenfor).
Jeg vil også lige benytte mig af, at skamrose Harmonien for at være en aldeles god institution, hvor musik og motorik er i fokus. Jeg har siden min søns start i vuggestuen i 2007, været med i bestyrelsen og har derfor indsigt i ledelsens og bestyrelsens arbejde og det er skønt at opleve, så meget arrangement fra både forældre og personale, i både gode og dårlige tider.
Så bor man på Frederiksberg og har et barn der snart skal i institution, så tøv ikke med at blive skrevet op i Harmonien. Man kan jo lige tjekke den offentlige side ud og læse lidt om hvad de kan tilbyde. Den er stadig under udarbejdelse, så der vil komme lidt ændringer det næste stykke tid.
Harmonien (Frederiksberg)
Her er lidt af de illustrationer jeg har lavet til dem...


2 kommentarer:

 1. Hej Mette

  Hvor er det pudsigt og hvor er det hyggeligt...
  Elias som jo snart fylder 10 år, gik netop i Harmonien, på Trompetstuen (mener jeg den hed), dengang vi boede på Frederiksberg ;)

  Og flot og indbydende hjemmeside som du har hjulpet dem med.

  Er det mon ikke din søn som er på den nederste illustration i dette indlæg.. Fremhævet med farve, det er super flot lavet :)

  Knus

  SvarSlet
 2. Ja det var da lidt pudsigt :-)
  og jo det er godt spottet, det er min dejlige guldklump Thobias der er tegnet der. Har også brugt tegningen til en plakat konkurrence. Vandt desværre ikke :-( men tegningen skal jo ikke gå til spilde, så den genbruges.

  SvarSlet