tirsdag den 24. maj 2011

GRATIS make-up og hår Styling!

 Kære alle læsere af min blog

Jeg havde egentligt tænkt at jeg ville give en styling i en give-away, men har nu besluttet, at fordi jeg har brug for noget mere materiale til min job søgning, vil jeg i en periode give gratis hår og make-up styling eller bare en af delene, til dem der kunne have lyst eller har brug for det, i den ene eller den anden sammenhæng.

Det eneste krav jeg har er, at jeg må tage billeder af resultatet og bruge det til fremvisning på min blog, ansøgnings materiale og i div. reklamer for mit arbejde.

I første omgang så er der ikke noget bestemt jeg skal have lavet, men vil meget gerne have lov til at arbejde med noget længere hår, som jeg kan krølle og sætte op i nogle fine opsætninger.
Det ville også være sjovt, hvis der er nogle der har sin bryllups kjole, plus slør liggende og samle støv i en kasse og som kunne have lyst til at klæde sig ud og være prinsesse for en dag, endnu engang.

Skriv en mail til mig, hvis du kunne tænke dig en gratis hår og make-up styling, så aftaler vi nærmere om hvornår og hvordan.

Glæder mig til at høre fra jer
Kærlig hilsen
Mette

PS: Man skal nok lige huske at det selvfølgelig kan tage et par timer og en del mere hvis det er de store opsætninger :-)

7 kommentarer:

 1. Iiiih, kender du Mette Marie? ;) Jeg har jo gået i klasse med hende i knap 10 år :)

  SvarSlet
 2. Jamen ja det gør jeg bestemt, hun er en af mine bedste veninder. Hvor sjovt, Danmark er lille ;-)

  SvarSlet
 3. Åh, mig mig mig!
  Jeg ville ELSKE at hoppe i brudekjolen igen!!! Og jeg kan faktisk godt se pæn ud på billeder (Lidt i hvert fald)...
  Men...mit hår er ret fint i det, og når kun til skuldrene, ved ikke om du så stadig kan bruge mig?

  SvarSlet
 4. Hi hi jamen det må jo komme an på en prøve, jeg er frisk ;-)
  skal lige have overstået en køreprøve nu på onsdag og kan først tænke klart derefter. Man har vel altid lidt nøjer før en prøve.
  Jeg skriver til dig efter onsdag og så kan vi finde en dag :-)
  Knus

  SvarSlet
 5. Hej Mette. Mit hår er desværre ikke langt nok. Men sikke et fint tilbud :-) Hvis du er vild med ugler har du måske lyst til at se den jeg har på mit seneste blogindlæg... Lavet af meget anderledes materialer. KH Tina

  SvarSlet
 6. Kære Tina
  Jeg kan da også lave en styling med kort hår og der er jo også makeuppen! Kan se du bor lidt langt væk, det kan jo nok være, det kan være et problem ;-) men skulle du komme til Kbh til et af dine mange arrangementer, så skriv endelig. Vil gerne invitere dig på en kop drikkelse og en gang styling, hvis du kunne syntes det kunne være sjovt.
  Kh Mette

  SvarSlet
 7. Lyder som en udfordring jeg gerne vil være en del af.

  SvarSlet