mandag den 15. august 2011

Kom forbi butikken Husflid..


Mit første besøg ved krea butikken Husflid, var en dejlig overraskelse. Jeg har kørt forbi butikken nogle gange og tænkt at der skulle man gå ind og snuse, men ved jo også godt at man har svært ved bare og snuse, der kommer næsten altid noget med hjem i posen.
I dag var ikke anderledes, der kom en pose med hjem, men også lysten til at dele min opdagelse med alle jer kreative kvinder i blogland. For er der noget butikken Husflid er, så er det kreativt og butikken er spækket med alle de ting som de fleste her inde ELSKER, nemlig retro ting.
Der var retro tapet, stof, badges osv. de har også masser af basis ting som tegne/male grej, pap æsker og meget meget mere.


Her kan man også købe sig til mormor illusionen, med lækre hæklede tæpper og slippe for at gå i gang med hel års projektet, som det jeg selv lige er startet på (og lidt fortryder).
Personalet var i dag meget søde og utrolig imødekommen, hvilket jeg personligt sætter stor pris på. Et eneste minus, hvis jeg skal komme med noget, er priserne, de ligger lidt højere end hvad mit jyde hjerte egentligt vil give, meeen jeg ved at det ikke er horible priser i forhold til at vi befinder os i København og priserne ligger på det samme i andre butikker i dette område.

Helt bestemt et besøg værd, også hvis man bare er på besøg i København.
Adressen er:
Blegdamsvej 124
2100 København Ø
Tlf: 35 34 71 72
Mandag-fredag 11-17.30, Lørdag 11-15


Med mig hjem i posen kom der noget fint retro tapet og 2 dådyr hoveder, som ungerne skal have lov til at dekorere her til efteråret :-)

Kærlig hilsen
Mette

9 kommentarer:

 1. Fine dådyr hoveder, dem har jeg ikke set før, hvad måtte du give for dem?

  SvarSlet
 2. 68kr stk :-) syntes også de er et hit og god aktivitet til ungerne

  SvarSlet
 3. De er godt nok fine, har ikke set dem før. Ok pris...ærgerligt Husflid ligger i "den forkerte ende" af landet ;o). Glæder mig til at se det færdige resultat...

  SvarSlet
 4. Hej Mette,

  Der ligger en besked til dig på min blog under: "Vandt du?" ;-)

  Hilsen fra Lisbet ♥

  PS. Jeg har også et besøg hos HUSFLID på to-do-listen... og er forberedt på at skulle tømme sparegrisen inden jeg ta'r afsted. ;-)

  SvarSlet
 5. Hej Mette. Allerførst tak fordi du har meldt dig under fanerne som fast læser hos mig...på den måde fandt jeg så din skønne blog. Her er jo super meget skønt at kigge på. Glæder mig til at følge dig fremover :-)

  Og så kan man IKKE bare nøjes med at kigge i en kreabutik. Det er fysisk umuligt :-)

  SvarSlet
 6. Har kun gået forbi butikken med barnevognen. Næste gang må jeg ind og shoppe amoc :0)

  SvarSlet
 7. Hej Mette!
  Dine børneprint er bare så fine! Læg endelig flere ind, som vi kan bedømme. Hvor køber man dem egentligt henne?

  SvarSlet
 8. Hey Pia, måske du kan få dem til at sende et dådyr eller to til dig. Ellers vil jeg gerne gøre det for dig, så må du lige skrive en mail.

  @Bettina, takker for de skjønne ord og nej det kan man vel ikke ;-)

  @Mamma-krea, Syntes bestemt du skal give dem et besøg.

  @Bade-and, jeg arbejder på det, sidder disse dage og laver nye fine print.

  SvarSlet
 9. Det glæder vi os til at se:) Skriv hvis du får sat dem til salg et sted

  SvarSlet