lørdag den 5. november 2011

En pakke fandt vej til mit hjem...

og i den var der guf til symaskinen. Jeg har købt 4 dynebetræk, lege mad til ungerne og så en sidste ting som fortjener en lille historie..

Der var engang en lille pige der hed Mette, som elskede at klæde sig ud og lege prinsesse, fin dame eller en fortryllende ballerina.
Hver gang Mette skulle besøge sin elskede oldemor, løb hun ud på badeværelset og lånte hendes oldemors frisersjal. Oldemoderen havde to forskellige frisersjal, den ene lidt finere end den anden og der var derfor, altid ræs om, hvem der fik det pæneste sjal, hvis altså der var andre pigebørn på besøg.
Frisersjalet blev flittigt brugt som prinsesse sjal eller ballerina skørt.
Den dag Mette's oldemor gik bort, forsvandt hendes fine frisersjale og Mette var desværre også for længst, blevet for stor til at lege med dem, som hun gjorde engang. Mette glemte alt om hendes barndoms minder med de fine sjal, til en dag for kort tid siden, hvor Mette faldt over et helt og aldeles skønt sjal, som mindede hende om gamle dage hjemme hos hendes oldemor og købte straks sjalet, i håb om at hendes lille pige, måske ville syntes det var sjovt og hyggeligt at låne mor's frisersjal og klæde sig ud, som hun selv gjorde engang.


Som en lille ekstra ting i pakken, lå der et lille spejl, som i her kan se at Josephine syntes godt om og sjalet... ja det var et hit i 10min så skulle det af. Men mon ikke det kommer på igen når hun bliver lidt større!

5 kommentarer:

 1. hvor har du fået fat i betrækket med de orange fugle fra? hilsner Lotte

  SvarSlet
 2. hallo, hvem er den store pige på billederne ? ;)

  SvarSlet
 3. Lotte@ jaaaa det er jo lige det ;-) fik et tip om en rigtig fin hjemmeside som hedder www.detdumanglernu.dk, hvor man kan finde fine retro ting og lidt sengetøj ind imellem.

  Rikke@ ja, er hun ikke bare blevet stor... skal nok vise hende frem snart, til en af vores krea møder eller anddet.

  SvarSlet
 4. Glædelig jul! Jeg faldt tilfældigt over din blog. Hvor blev jeg glad for at læse historien om friserslaget og se din lille pige klædt ud som prinsesse. Mange hilsner Edith www.detdumanglernu.dk

  SvarSlet
 5. Kære Edith
  Vi siger også mange tak for det fine køb og ønsker dig et forsinket glædelig jul og et godt nytår ;-)

  SvarSlet