onsdag den 18. januar 2012

De store tanker...Jeg har med vilje ikke skrevet meget om mig selv, altså gået rigtigt i dybden. Da det var meningen denne blog kun skulle være en kreativ blog, med kreative indput. Men som alt andet, så udvikles man og vokser, så jeg har besluttet mig at åbne lidt op for sluserne og tag jer med på en rejse ind i mine tankers univers.

Det vil starte i det små, men da mit hovede indeholder forfærdelig mange tanker og ideer, har jeg mistanke om at det vil blive svært for mig at stoppe og holde igen.
Jeg håber i vil tage godt imod mit nye "projekt" og i er meget velkommen til at tilføje nogle tanker til mine ord, faktisk vil jeg opfordre jer til det, da jeg mener vi udvikler os bedst gennem kritik, ros og refleksion. I vil til at starte med, kunne finde mine tanker under "Mette Bundgaard skriver..." i venstre sides undermenuer, på bloggens forside.

Her får i mine første linjer, som blev skrevet i dag 18.01.2012

”For at man som mennesket kan udvikle sig optimalt, skal man kunne se verden i mange nuancer, i alle dets former og lyde, man skal lære at sammenflette de tre og ikke være bange for at eksperimentere sig frem til nye tanker og løsninger. Hvis mennesket ikke kan tænke kreativt, kan vi ikke udvikle os og komme videre til næste epoke af dette århundrede”

Mette Bundgaard 2012


PS: tegningen er lavet af Josephine 1½år

Ingen kommentarer:

Send en kommentar