torsdag den 29. marts 2012

Barnet der ikke ville klippes!Jeg tror de fleste, med børn kan nikke genkendende til, når jeg fortæller om en lille dreng, der har været så stædig, at han i et år, har insisteret på at have langt hår. Nøj hvor er det lange hår blevet kommenteret af vores nærmeste.

Jeg selv, har haft en blandet følelse med det lange hår og syntes nu altså, han ser dejlig ud med både det lange, men også det korte hår. Har selv studset ham lidt hist og pist, hvis nu pandehåret var lidt stikkende for øjnene, men ellers har det fået lov til at gro.

I går skete det så, at jeg fik ham lokket med en gang Mc donalds mad, hvis han gik med til at blive klippet og det gjorde han så.

Det er helt vildt at se ham med det korte hår og hvor skifter man dog bare type udseende, med en ny frisure. Men fedt han hoppede med på den og nu har fået sommer hår. Helt klar til de varme tider vi har forude... Og så er det selvfølgelig en Ben10 frisure ;)

Kh Mette

3 kommentarer:

 1. Han er skøn uanset hvad. Kaya skal til frisør i morgen og hun insistere på at få en kort page...moren græder når hun ikke ser det ;) Jeg synes hun er SÅ lækker med det lange flotte hår, men altså hun er 5½ år og lige her tager jeg nok ikke kampen om at få min vilje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha Rikke, hvor skønt. Kan godt forstå du bliver lidt ked, for det er da lækkert med langt hår til tøserne. Skal jeg komme ud og vise hende alle de skønne hår opsætninger, man kan lave i hendes lange hår? :)
   Er dog sikker på, hun nok skal få det lange hår igen senere.
   Kæmpe kram til dig Rikke og så kan vi sidde sammen til kreadag og være triste over det tabte hår.

   Slet
  2. Du kan nok ikke nå at vise hende alle de fine håropsætninger inden kl 14. Men jo det vokser jo ud igen og her til sommer vil det sikkert også være skønt at håret ikke er så langt.
   Men ja lad os græde lidt sammen på næste søndag.

   Slet