torsdag den 2. august 2012

Jeg er her stadig...Men har travlt :)
I kan dog finde mig rundt omkring på nettet, feks. på Pinterest, hvor jeg samler en masse spændende inspiration, jeg er sikker på nogle af jer her inde vil kunne bruge timer der inde ;)
Jeg skal til september undervise i styling på Make-up skolen og skal gøre noget materiale klar, så kommer til at arbejde en del med beklædning, hår og make-up, så I vil nok se lidt mere af det om ikke andet så har jeg lavet en mere kunstnerisk blog ArtofaWoman som jeg smider de lidt mere specielle posts op på.

I er alle meget velkommen til at følge mig de andre steder også, jeg vil selvfølgelig stadig være her også... og komme med mine kreative indlæg.

Håber alle har det godt og har nydt den danske "sommer" glæder mig til at komme godt i gang igen og håber I har det på samme måde.

Kram Mette

3 kommentarer:

 1. Hej Mette,
  hvor lyder det spændende det du skal til og igang med,... Held & lykke, du er jo dygtig til det styling ;)
  Jeg er også stadig på bloggen, men må indrømme at jeg ikke synes at det er helt så nemt at lave indlæg mere.
  Jeg kan ikke hitte ud af at lave collager og linke det videre på facebook som jeg nemt kunne førhen!
  Der må være sket noget nyt..., har altid brugt programmet "Picasa", men det ser anderledes ud nu, det driller! Og jeg er bare ikke teknisk god til det her! Hvad benytter du eller kan du forklarer hvor jeg trykker for at lave collager igen og får det på facebook?

  Mange sommer-hilsner Julie

  SvarSlet
 2. Julie, photoscape er et godt program at lave collager i.

  Dejligt at se dig heinde i igen Mette, savner dig til krea dage:)

  SvarSlet
 3. :) hej til jer begge to og dejligt i stadig er her.

  Julie, jeg laver mine collager i Illustrator, men syntes da lige du skal se hvad photoscape kan, har ikke selv prøvet det, men Rikke har lavet nogle fine collager på hendes blog og tror det er lidt nemmere at gå til.
  Hvad angår linkning, så tror jeg umiddelbart at du skal i indstillinger, andet og så have lagt din facebook adresse ind ved Webadresse til omdirigering af indlægsfeed, måske? du skal også have godkendt det på facebook mener jeg, men så skulle det også køre automatisk. Ellers må du invitere mig ud til en kop te og så skal jeg se om jeg kan hjælpe dig ;)

  Rikke, savner også jer og lover jeg nok skal hoppe på igen og komme med til krea hygge. Skal bare lige have skaffet mig noget mere arbejde så jeg kan komme ud af det A-kasse ræs. Men vender frygtet tilbage søde, det lover jeg.

  Knus til jer begge

  SvarSlet