onsdag den 3. april 2013

Familie fotobog!

Vi har næsten lige fået vores første familie fotobog ind af døren :) og jeg må sige jeg er meget overrasket over hvor fine disse bøger er.

Der var tilbud ved FOTO.com (som er den online hjemmeside jeg pt. bestiller alle mine fotos fra) de havde et super tilbud hvor man fik alle de ekstra sider gratis med i købet. En alm. bog er på 20 sider og så betaler man for alle de ekstra sider derefter, op til max. 60 sider, hvilket selvfølgelig var det antal sider jeg kom op på.
Puha det tog lidt tid at få alle billederne fra 2010 i den rigtige rækkefølge og så det så pænt ud, men det lykkedes og se her hvor fin den er blevet...
Nu skal jeg så bare i gang med de manglende år :-o

3 kommentarer:

 1. Mette, du prikker til min dårlige samvittighed :(
  Men pæn er jeres bog blevet :)

  SvarSlet
 2. Ha ha ha ja, jeg ved heller ikke lige hvornår jeg bliver færdig med de næste... hvad bliver det... 6 bøger! Det er dog sind sygt nemt via deres program, for mig er det bare de mange billeder der tager tid at holde styr på, vælge ud af og sætte ind, så det er pænt rent layout messigt.
  Men måske jeg kan få 2011 færdig her i den kommende tid hvor jeg er sygemeldt :)

  SvarSlet
 3. Sikke en fin fotobog du har lavet. Jeg laver også meget gerne fotobøger, det er nærmest blevet en ny hobby :-) Jeg bruger dog pixum.dk de laver også nogen rigtig flotte bøger, til fornuftige priser. Jeg glæder mig til at se dit næste fotobogprojekt.

  Mvh Lise

  SvarSlet