mandag den 20. november 2017

Bazar i "Kulturhuset" Makværket!


I weekenden var der Julebazar på Knabstrup teglværk også kaldet Makværket. Som jeg og en veninde skulle ud og se på. Vi overvejer at være med til næste år, med vores egne produkter.

Det var en flot tur ned gennem grusvejen og op mod teglværket, hvor vi blev modtaget af en sjov gadekryds af en hund, ved parkerings området. Man blev lidt i tvivl om, om den havde en selvmords agenda. Da den bare vadede ind foran de mange biler, der iherdigt prøvede at manøvre rundt om den, i en søgen efter en parkeringsplads, midt i mudder og regn.

Da vi kom ud af bilen, skar kulden lige ind til knoglen og det var bare med at finde indgangen til Bazaren, men den var ikke helt nemt at finde. Det er som om, at der ikke rigtig er en hovede indgang til teglværket, det er i hvertfald ikke det mest indlysende valg. Man skulle måske overveje en bedre markering af indgangen til næste år. Men da vi endeligt trådte indenfor i varmen og tørvejret, så var alt godt.

Bazaren blev holdt i festsalen (et super flot rum, lavet for en del år tilbage, af frivillige hænder).
20 stande med meget forskellige og individuelle præg, mødte en når man kom ind i rummet. Det oste af hygge, med duften af glög fra resturanten, varmen fra den levende ild i rocket ovnen og de mange visuelle farver, lyset og ikke mindst glitter. Det er ikke jul uden glitter!

Man kunne købe lækker veganer mad, varm glög og risalamande fra "kantinen" til ok priser, prøvede lidt af det hele, da portionerne var små. Det var en dejlig smag, men man skal nok lige venne sig til nogle veganer konsistenser og det at der intet kød er.

Et vellykket og flot arrangement, med lokale kunstnere og virksomheder, arrangeret af lokale kræfter der har tilknytning til stedet. Jeg vil bestemt vende tilbage til næste år. Måske endda som stand holder.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar