fredag den 12. januar 2018

Lav julepynt, med det du har ved hånden!


Når man holder jul i sommerhus (hvilket vi har været en del, da ingen i familien kan huse så mange mennesker) så er det lidt besværligt at slæbe kasser med julepynt med, men er man lidt snu og tager en stak julepapir, en spray glimmer, limstifter, tusser, tape og et par sakse med, så har man en rigtig god jule aktivitet for både børn og voksne, mens man hygger i dagene op til juleaften.
Derudover så er man jo helt sikkert i nærheden af strand og/eller skov og kan udnytte de lange gå ture, med at man også skal samle ind til bordpynten og dekorationer.

Der var ikke nogle der havde taget jule pynt med, så min kreative hjerne kom i sving, for i min verden er det ikke jul uden julepynt, sådanne er det bare.
Der blev lavet guirlande og julehjerter, alt skulle bruges, selv de ødelagte hjerter blev forvandlet om til andet og det farverige slikpapir blev bundet på træet med indpakningsbånd (som blev rippet fra de gaver der havde lange bånd på). 

Til bordet fandt vi mos, gran, siv og sten, som både blev lavet til bordkort, bordpynt og en krans til vinduet. Det blev rigtig fint, så hvis man ikke har noget imod at bruge tid på lidt jule krea, så kan jeg varmt anbefale dette.Ingen kommentarer:

Send en kommentar