lørdag den 20. marts 2010

Pirat fødselsdag!

Ja, så er det tid til at min søn har fødselsdag igen, 4år denne gang og i år står den på pirat tema.Sidste år var det spøgesels tema, som var vildt sjovt at lave (skal nok lave et indlæg om det også). Men I år er det så altså pirater og jeg kunne jo ikke lade vær med at lade mig rive med af stemningen, hvilket har resulteret i at hele hytten bugner med pirater... se nedenfor og bliv inspireret.


Der er blevet købt en skibs kageform til et rigtigt pirat chokoladekage skib. Her ses vores tester, som smagte rigtig godt med oldes chokoladekage opskrift.


Har lavet sejlene ud af tynd filt og pyntet skibet med tube glasur og sølv sukker kugler som kanon kuglerne.Han har først fødselsdag den 4. maj, men har altså fået sig gave allered nu. Jeg tænkte jo at han skulle have noget sejt pirat legetøj og søgte på lidt af hvert på nettet for at se hvad man kan få. Hoppede så lige ind på den blå og var så heldig at finde en der solgte hele sin meget store og vilde pirat samling, bestående af to store skibe, 4 små skibe, et hav af hav dyr og figure, div våben, kanoner og tilbehør for kun 400,-.

Desværre stod jeg med en syg dreng under armen da den flinke sælger havde været så sød at komme forbi med det hele og der var så meget, at jeg umuligt havde kunnet gemme det for min søn, så han fik hele molevitten ind på sit værelse og tro mig der var en lille syg dreng der livede op.

Men tror i moderen her kunne stoppe der, nej jeg syntes selvfølgelig der manglede noget og har så brugt hele min weekend på at lave en stor og meget sej skatteø til hans pirat samling.


I kan her nedenfor se processen og skulle i have lyst til at kaste jer ud i noget lig. så giver jeg gerne råd og vejledning.

2 kommentarer:

 1. Du er for sej Mette. Hilsen Mie BK

  SvarSlet
 2. Hej igen søde Mette.
  Ja.. hvor er det dog hyggeligt at mødes her i blog-land.
  Har først lige offentlig gjordt min blog forleden,.... og hold da op hvor man kan bruge mange timer.
  Super fede print du laver, og ikke mindst dine altid lækre kager, jeg kan godt huske din gulerodskage... mums ;)
  Er helt betaget af dit pirat-tema, meget flot, skal vist ikke vise det til mine drenge.... !
  Ja, vi har da lidt samme smag, kan også se at du har været igang med filt ;)
  Vi byggede vores træhus for 2 1/2 år siden, vores drømmehus, men desværre lidt for langt væk. (Stenløse) Men med udsigt over markerne.
  Måske vi kan mødes en dag med alle vores børn, i er altid velkommen herude, der går tog herud.. hi hi...
  Knus Julie

  SvarSlet