fredag den 9. april 2010

Barne sovepose!

Da jeg i sin tid arbejdede i en vuggestue, havde de disse fine soveposer som børnene fik på i krybberne. Jeg undersøgte om det var nogle man kunne købe som privat person, men det kunne man så desværre ikke. Der er mange mærker idag der har udviklet ligende poser, men jeg har endnu ikke set dem i denne lækre varme model. Så derfor har jeg selv udviklet og forbedret min egen version af soveposen og her ser man min prototype.

Modellen tænker jeg skal laves i to størrelser:
Model 1: 1-2år
Model 2: 2-3år

Materialerne er:
Yderstof: Bevernylon i farverne, Grøn, pink, rød, blå, brun og grå (der kan komme flere farver løbende)
Mellem indlæg: Thinsulate 70 som anvendes til skidragter, +3 til -10grader
Inderstof: Blød bomuld, her finder jeg noget der passer til yder farven og som måske har et fint motiv som passer til en pige eller dreng.

Håber på at kunne få den i produktion på et tidspunkt ;)

PT: SYR JEG DESVÆRRE IKKE FLERE AF DISSE SKØNNE SOVEPOSER, DA DET KRÆVER FOR MEGET TID OG PENGE. Men skulle der være en der ude, der kunne have lyst til at hjælpe mig i et samarbejde, vil jeg meget gerne høre fra dig. Der er ofte nogle der spørger efter poserne og det ville være fedt hvis man kunne videre udvikle på den.
Der er lavet huller i siderne så barnet kan have selen på indenunder soveposen, derudover vender lynlåsen omvendt så barnet ikke bare lige kan lyne op selv.

 

5 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er den lækker, har ledt og ledt og ledt efter en dragt som denne til min datter på 2 1/2 år. Sidste uge købte jeg så en heldragt i fleece hos okker gokker, men ville da ønske jeg havde fundet den her først. Vender nok tilbage når min søn vokser ud a voksi posen. Sover børnene med dyne hen over, eller er det nok med dragten?

  SvarSlet
 2. Takker, dejligt der er nogle der kan se det smarte i min børnesovepose!
  Jeg ligger dyne hen over når det er rigtig koldt, men vil mene at de sagtens kan ligge uden dynen over, når det er lidt plus grader.Så bare med noget sovetøj indenunder. Det fede ved denne her sovepose er jo netop at den skal kunne fungere som en slags erstatning for dynen og voksiposerne, som de store børn nemlig ikke har noget alternativt til.

  SvarSlet
 3. Hej! Hvor er det fedt at du også syntes soveposen er et hit! Hvad koster en i den mindste størrelse? Eller har du et mønster til den? Jeg har selv gode erfaringer med den her slags sovepose, fra mit arbejde i en vuggestue. Hvor er det en fed blog du har. Håber at høre fra dig. Kh Sanne

  SvarSlet
 4. Hvor er den flot. Jeg syr selv og har 4 børn i min dagpleje. Kan jeg købe opskriften af dig eller? Se min dagpleje på www.slangerupdagpleje.dk . Jeg har en økologisk dagpleje, som betyder at vi spiser økologisk og at jeg syr ting til børnene i genbrugsmaterialer :) KH Helle

  SvarSlet
 5. Hej Helle
  Beklager den lange vente tid med svar, men som jeg har skrevet tidligere så skal man fange mig på mail eller tlf. da jeg ikke er her inde så meget mere :)
  Du må gerne købe mønstret af mig, hvis det stadig har interesse?
  Skriv lige en mail til mig, så vil jeg se hvornår jeg kan få den tegnet over til dig.

  Mvh Mette

  SvarSlet