søndag den 15. august 2010

Sættekasse fra Søsterne grene!

Var et smut i Søsterne grene og fandt denne her sættekasse. De havde også noget fint papir som jeg købte lidt af.
Vil dog sige at sættekassen ikke er noget at råbe hurra for rent kvalitets messigt og slet ikke til prisen. Gave 65kr for denne her str. men mener kun den er 30kr værd. Meget tyndt træ og alt for nem at beskadige, så syntes jeg også at de godt kunne lave huller eller ophæng i den.
Nå men den blev ok og Thobias er glad for den, det er jo det vigtigste.
Har lavet den unisex i farverne, altså både drenget og piget, for tænkte at Josephine skal kunne overtage den når Thobias ikke gider have den mere.

3 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet fin, Mette. Og dejligt at den allerede er taget godt i brug.

  I fredags kiggede jeg også på sættekasserne, men besluttede mig for at købe den fra Trævarefabrikkernes udsalg i stedet, da jeg synes søstrenes sættekasser virkede meget spinkle og skæve. Ret ærgerligt når nu ruminddelingen er så fin og den kvadratiske facon er god.

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet flot.
  Jeg har også kigget på dem, men synes også de var dyre i forhold til kvaliteten. De var ved at sætte dem op i Aalborg i torsdags, men jeg kunne ikke finde papiret, selvom damen ved kassen sagde at det var kommet frem :(

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 3. Takker :-)
  Men jeg er helt enig kvaliteten er helt i bund og jeg vil helt sikkert anbefale at købe en fra trævarefabrikkernes udsalg i stedet. Mener bare de er ret store i forhold til dem her.

  Vil dog anbefale at købe papiret, noget af det er stof limet på et tyndt lag papir og virkelig fint til brug i dukkehuse eller andet der skal bruge en lidt kraftigere kvalitet.

  SvarSlet