fredag den 26. august 2011

Killinger i vores gård!

Vi har fået 4 små søde og nuttede killinger i gården. Ihhhh Jesper spurgte mig forleden om vi skulle have en af dem med op, nøøøj hvor var jeg fristet.
Jeg er vokset op med katte og er helt klart mere katte menneske end hundemenneske. Nå men de er ikke så gamle, Olde skyder dem til at være en 3 uger og man må ikke fjerne dem fra moderen før de er omkring 10uger.

Der er 3 stk med striber som denne her og så er der 1 sort, som er den jeg nok mest hælder til hvis vi skulle have en af dem. Ej altså hvor får jeg lyst til at have kat nu og glemmer alt om kattebakker der lugter og skal tømmes, glemmer alt om at de små djævle der kradser alt på deres vej og som fælder rundt i hele hytten, glemmer også lige at man skal stå og skære frisk lever i stumper som de kan spise.
Så husker jeg på alle de dejlige og sjove stunder som hygge på sofaen/sengen, at vågne op til en dejlig varmepude i fodenden eller oppe ved ens hovede, en man kan grine af når den render febrilsk rundt efter insekter, lys, et stykke legetøj eller klassikeren deres egen hale. Så passer de stort set sig selv i forhold til en hund. ELSKER KATTE


1 kommentar: