fredag den 26. august 2011

Lidt romantik til kærsten..

Det er ikke meget romantik jeg får fra min kæreste og når jeg på det sidste har brokket mig over det, har jeg fået denne her lige tilbage i hovedet, "jamen du gør da heller ikke noget for mig".
Så må jeg jo indrømme at det gør jeg faktisk heller ikke, så det må jeg jo hellere i gang med, når det åbenbart er på den måde, jeg vil få mere romantik ud af min kæreste.
Her til aften købte jeg så en stor buket roser til ham og en pose M&Ms til ham og kom glad hjem med gaverne. Men kunne på trods af det lille tak, høre at det ikke lige var hans kop te med en buket roser, det mente han mest var for min egen skyld.
Jamen hvad dælen skal man så gøre for romantikken? hmmm hvad er det lige de mænd kunne tænke sig som romantik, sex, øller? det er der da ikke noget romantiskt over og nu efterspurgte han jo noget romantiskt ik...


Utaknemmelige skarn ;-)

2 kommentarer:

 1. Jeg tror det er meget individuelt hvad folk synes er romantisk. Personligt ville jeg bliver rigtig glad, hvis min kæreste forærede mig en stor buket røde roser, men sådan er vi mænd jo så forskellige.

  Nu når din kæreste ikke er til røde roser, så kunne du jo f.eks. invitere ham ud og spise en god bøf et hyggeligt sted. De fleste mænd sætter pris på en god bøf og hvis omgivelserne også er de rette, så kan det nemt blive romantisk! Slut aftenen af med en god film på sofaen eller en gåtur ved stranden, så bøffen lige kan ligge sig.

  Et hjemmelavet kort med en personlig hilsen kan også være ville glæde ham. Eller hvad med en dejlig oplevelse bare jer to?

  Held og lykke med romantikken ;)

  SvarSlet
 2. Hej Martin
  Du har helt ret i at det kan være meget individuelt, men der er da nogle ting der er gennemgående, som blomster, romantisk middag, en gå tur ved stranden osv.
  Men tror desværre at min kæreste ikke lige er til den slags romantik. Men han kan heller ikke rigtig komme med bud på hvad der så er romantisk for ham. Jeg skal have fundet frem til flere af de små romantiske ting, jeg kan gøre for ham.
  Middag og hygge film er noget vi gør jævnligt, men det kan være lidt svært med to unger og en umådelig træthed efter 20.00 om aftenen ;-)
  Dejligt der også er mænd der læser min blog og tak for indput.
  Kh Mette

  SvarSlet