mandag den 12. september 2011

Buksedragter til skønne unger!

Jeg har fået syet et par buksedragter, til to små lækre piger og er altså blevet helt misundelig. Jeg vil også have en buksedragt.... Det er en fin model, dog ikke så gennemtænkt, meget meget simpel. Har købt bladet Sy magasinet no.9 hvor den er i.
Vil dog videre udvikle på den, for ærmet, manglende åbning (børnene skal ned gennem halsen) og lidt for korte ben irritere mig en smule.
Jeg har lagt lidt til i benet på den blomstrede og har lavet trykknaps åbning i skridtet, så man nemt kan skifte ble. På den grønne (som er til en 4 årig pige) har jeg åbnet op i raglan snittet med nogle knapper, hvis nu det er lidt trangt i halsen.


4 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne.....ville ønske at der havde været så mange kreative og lækre designs, da mine unger var små :-)

  SvarSlet
 2. Ja, det er helt vildt så meget der er sket, fra man selv var barn. Eller også er det måske bare os mødre der er blevet gode til at dele ud på nettet og blive inspireret. Der var jo faktisk en masse lækkert tøj den gang, men min mor var ikke interesseret eller havde penge til hverken at købe eller lave sådanne modeller. Den gik på arvegods og farmor syning, så det kan jo være vi i dag har meget mere fokus på at vores unger skal klædes i noget lækkert moderigtigt tøj... Who knows?

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine. Det nummer skal jeg vist ud at lure lidt på. Har et mønster til en dragt der minder om i et ottobre blad, jeg havde tænkt jeg skulle prøve af.
  Rigtig fin blog i øvrigt. Den må jeg følge mere med i ;)

  SvarSlet