onsdag den 12. oktober 2011

Vinder af give-away trukket!

Beklager der først blev trukket her til aften, men der har været tryk på hele dagen :-)

Min dejlige dreng hjalp mig med at trække en vinder og trak først nr. 11 som var Karli, men men men da jeg tjekkede om hun er fast læser, så var hun det ikke og skulle derfor kun være med på et lod og så skulle der jo trækkes om.

I anden omgang, var min dreng igen med til at trække og nu bliver det spændende...

 Der blev først lagt orden i de gamle numre, fjernet og tilføjet nye numre så det passede.

 21 deltagere denne gang


 Ryste, ryste, ryste...

 Rode, rode, rode...


Og vupti så trak han nr. 10
Som er Jane
KÆMPE TILLYKKE TIL JANE

Jane er du ikke sød at sende mig en mail, med din adresse, så jeg kan sende den til dig?  :-)

4 kommentarer:

 1. Hmmmm - er fast læser via bloglovin. :-/

  SvarSlet
 2. Det er altså rigtig øv - du skriver jo ikke at bloglovin ikke gælder.... :( Nu er jeg godt nok skuffet rigtig meget.

  SvarSlet
 3. Det kan jeg da godt forstå, men må sige at jeg ikke aner hvordan man bliver fast læser via, blogloving og det er jo ikke noget jeg kan se eller tjekke. Jeg har kun troet at man kan blive fast læser her via. google friend connect.
  Hmmm kan ikke helt forstå det for mener kun det er medlemmerne der er faste læsere, har jo ikke tilføjet andet end Tilmeldelse= medlem og følg på mail (som ikke er det samme som medlem og som man heller ikke kan tjekke). Beklager men troede virkeligt det var simpelt og lige til. Fast læser kan man blive helt oppe i venstre hjørne og lige ovenover medlemmernes avatarer, tilmeld dig dette websted.

  Er der mon andre der har siddet i samme dilemma?

  Nå men der er jo ikke andet at gøre end at udpensle medlems reglen, næste gang og så laver jeg en trøste premie til dig Karli :-) håber det kan lindre lidt på din skuffelse.

  SvarSlet
 4. Har nu læst om blogloving og det har som jeg mente, slet ikke noget med min blog at gøre.
  Blogloving er for personer der gerne vil samle deres blogs et sted og så tilføjer man de blogs man gerne vil følge, men det har ingen anden funktion end det. Bloggerne kan ikke se eller kontrolere, hvem der følger dem i mobil apps og steder,som der på denne måde linker til bloggen. Dette kan man kun gøre ved at man følger gennem bloggen, altså tilmelder sig fysisk på den gældende blog og ikke fra alle mulige andre steder på nette.
  Tror måske bloggerne skal have dette udpenslet når der gives give-aways fremover og gad vide hvor mange andre der følger på denne måde!

  Karli er du ikke også sød og sende mig en mail med navn og adresse på? :-)

  Med venlig hilsen
  Mette

  SvarSlet