lørdag den 12. november 2011

Pakke kalender til ungerne!

Da jeg var barn, lavede min mor en pakke kalender til mig, ud af det hun lige havde i gemmerne og af alle de pakke kalendere jeg har fået, er det den jeg huske bedst. Kan huske jeg dengang syntes, det var lidt tamt og lidt pinligt, at min mor ikke havde råd til at give mig købte pakker, men i dag syntes jeg det var fedt, at hun trods alt gad lave noget og ikke bare spiste mig af med kun en billig chokolade kalender.


I år har jeg været lidt forud og købte faktisk allerede i foråret gaverne, jeg fandt nemlig i Netto nogle poser træ mad, som snildt kunne deles op i mange små pakker og de har også ofte billige Lego sæt, som også kan deles op i små pakker. Så de har bare ligget og ventet i et halvt år. Fandt også nogle rigtig finde klistermærker i Søstrene grene for et stykke tid siden, vildt smart og ser helt fint ud.

Her kan i se hvad mine unger får i år og måske det er lidt kedeligt at få en bunke røde Lego klodser, men hvad fanden, de får også pakkekalender af oldemor og chokoladekalendere, så vil mene de er dækket rigtig godt ind. Den de får af Olde er den fra Shane's verden (Red barnet kalenderen), så det bliver rigtig spændende hvilken verden der skal laves ud af den.

Glæder mig vildt meget til den første december og de skal pakke de første pakker op...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar