fredag den 10. februar 2012

Forfængelighed og krops forandringer

 
Jeg tror, vi kan blive enige om, at de fleste kvinder, har et eller andet, de ikke er så glade for ved deres kroppe og jeg skiller mig bestemt ikke ud fra mængden, på dette punkt.

Lige siden jeg fik mit første barn og de første strækmærker, blodsprængninger og ar meldte sig på banen, har jeg haft, et brændende ønske, om at få det fikset. Men hvor meget jeg end gerne ville i gang, giver det ikke mening, at gå i gang, før man er sikker på man ikke skal have flere børn.

Dertil, er jeg nu nået, da jeg virkeligt ikke har lyst, til at få flere børn og helst så, at man fjernede min livmoder, så jeg kunne slippe for det månedlige blodbad, smerterne, humør svingningerne og den ikke så behagelig følelse i underlivet under samleje. Hvor ville mit liv dog være nemmere og mere lysteligt uden min livmoder.

Nå men, efter endelig at have lavet en liste, over hvor meget, jeg ønsker retoucheret væk og ændret, så er listen gået hen og er blevet ret lang. Meget længere, end jeg først troede den ville være. Jeg tør slet ikke endnu, tænke på de økonomiske aspekter i mit fremtidige projekt ”få min krop tilbage”. 

Jeg er ikke tilhænger af ekstremer og noget som, alt for store bryster til en lille krop eller så meget botox og implantater, så man ligner en oppustelig lolitta dukke, det er ikke lige min kop te, mener bestemt alt skal gøres med måde. Så det har jeg også tænkt mig at følge, når det handler om min egen krop.

Vil nu fremlægge min liste, over ting jeg virkelig gerne vil have lavet på min krop og så kan i jo grine, være enige, uenige eller være fuldstændig ligeglade. Jeg vil bare gerne, fortælle alle de kvinder, der har det som mig, at de ikke er alene og at jeg i hvert fald ikke rynker næse af deres liste, for jeg forstår det godt!

Min retoucherings og forbedrings liste:

- Få udskiftet mine sølv plumper til plast (er et projekt, jeg er i gang med)
- Få fjernet blodsprængninger
- Få fjernet strækmærker
- Få permanent hårfjerning både på ben, under armene og ved ”missen”
- Få fjernet ar
- Få strammet mave skindet op
- Få min navle ordnet (den har ikke været den samme sinde min første graviditet)
- Få lidt fylde i mine bryster
- Få lidt rynker fjernet
- Få fjernet min livmoder (men dette, skulle ikke være uden komplikationer og umiddelbart, kræver det flere komplikationer, end dem jeg har beskrevet oppe i teksten)
- Resten af min liste, såsom opstramning af kroppen, ligger på mine egne skuldre og er noget jeg selv skal finde tid og vilje, til at komme i gang med.

Rigtig god fornøjelse med jeres egne projekter og jeg lover jeg nok skal skrive en anmeldelse af de steder jeg får lavet noget ved og hvordan jeg har fået det efterfølgende.

De kærligste hilsner
Mette

9 kommentarer:

 1. Hmm jeg synes nu du er smuk som du er... alle de ting der skal "retoucheres" væk er jo de ting der vidner om store begivenheder i vores liv... Mit maveskind ligner et 3D landkort med alle de strækmærker.... men det er MIT landkort og hvis man ikke skulle kunne se at jeg har født 4 børn... altså det ville da være dejligt hvis jeg havde været en af dem der bare så helt perfekt ud også efter at have født 4 børn... men hvad... før jeg fik børn var jeg jo heller ikke tilfreds med min krop....
  Kunne dog stadig finde på at få lavet en fedtsugning og få fjernet det overflødige skind der så vil være :) og når jeg får 30.000 jeg ikke lige ved hvad jeg skal bruge til ellers.. jamen så gør jeg det :)

  SvarSlet
 2. Det er jo lige det jeg mener :) selvom jeg er noget så stolt over at have født 2 skønne unger og har helt og holdent taget imod alt det der er kommet med i pakken. Så savner jeg min krop, som den var før strækmærkerne og det kan jo ikke skade at finde ud af hvad det vil koste og så småt begynde, med det der ikke koster en herregård.
  Jeg tager til en gratis konsultation på mandag og får måske en pris på det meste af det jeg godt vil have lavet.

  SvarSlet
 3. sikke en skøn side du har her!

  Tak for kigget!

  Kig forbi min giveaway
  http://bykirsti.blogspot.com/p/giveaways.html

  SvarSlet
 4. forsøger igen :)

  Er med på denne!
  har selv et par ting, jeg gerne ville fikse.
  Maven - trods vægttab VIL den bare ikke væk. Sug. SUUUG...
  Hårfjerning - diverse usexede steder.
  Har fundet denne side, det virkede faktisk så lokkende at jeg nu overvejer et smuttur over sundet: http://www.wibergklinikken.com/
  Der er også andre steder man kunne rette op på denne krop. Havde på et tidspunkt overvejet at få hanket lidt op i brysterne. Læste i et blad (Q eller evt I Form) om et sted i Tyskland som brugte kropsfedt fra andre steder på ens krop til brysterne - fremfor silikone. Hvis man altså skulle have større - og det synes jeg måske lyder ret interessant, selv om det nok er selve operationen jeg er mest utryg ved.


  Hvordan gik konsultationen?

  Knus tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha Tine, måske vi to skal slå os sammen og tage på nogle små skønheds ture i ny og næ? Vi kan lave en lille gruppe på 4-5 kvinder og se om vi kan få mængde rabat ;-) om ikke andet så kan vi få en tøsetur ud af det oveni.

   Jeg er frisk...andre der hopper på?

   Slet
  2. Konsultationen gik rigtig godt, jeg fik et tilbud på at få fjernet blodsprængninger på ben og i ansigtet, få permanent fjernet hår i under etagen for omkring 10.000kr (dette inkludere 6. behandlinger til hårfjerning og mener det er 3. behandlinger til det andet). Om det er dyrt eller billigt ved jeg ikke helt endnu, skal lige sammenligne lidt mere og dem du henviser til, der skal der jo lige transport ind over.
   Har dog fået en ordning med banken så jeg kan gå i gang, så nu er det bare at finde ud af hvem der skal gøre det.
   Jeg tager tingene i etaper, så til næste år får jeg ordnet noget andet :-)

   Slet
 5. Hej Mette,
  Jeg kan se på din kommentar at du har fået et tilbud om at få fjernet blodsprængninger på benene en gang sidste år.. ville bare høre dig, om det er noget, du endte med at tage imod?? :-) I så fald vil jeg nemlig rigtig gerne høre om dine erfaringer, da jeg selv går og overvejer at få fjernet nogle blodsprængninger, men er lidt i tvivl om hvor godt det virker, om det gør ondt osv.. Håber meget på at høre fra dig! :-) kh. Anne

  SvarSlet
 6. Hej Anne
  Beklager jeg ikke har svaret dig noget før, men som jeg har skrevet i tidligere opslag så er jeg ikke her inde så meget mere :( har ikke tid til at holde alle mine sociale medier ved lige.

  Men for at svare dig på dit spørgsmål så har jeg endnu ikke fået det lavet, vil dog meget meget gerne men vi stod lige pludselig med en regning som skulle betales og så røg de på det i stedet. Er nu i gang med at spare lidt op igen, men det ser ikke helt så lovende ud :( jeg må ruste mig med tålmodighed.

  Jeg skal dog ind og have fjernet min livmoder på fredag og det er ret så spændende :)

  Skal nok skrive her inde så snart jeg får noget lavet.

  Mvh Mette

  SvarSlet