tirsdag den 28. juni 2011

Mig og planter!

Jeg mener selv jeg har grønne fingre, men efter at have fået børn, så kniber det altså med at få de planter vandet. Hvad dælen gør man?
Jeg har nu stillet vandkanden lige ved siden af vores lille clementin træ, så jeg måske vil komme forbi den og tænke, ihhh den ser vel nok tørstig ud og så derefter give den noget vand ... hmmm måske det lyder bedre end det egentligt er i praksis!
Syntes bare at det for hulan ikke kan være så svært at få vandet de planter :-) Thobias's solsikke døde for leden dag og det var nu altså ærgeligt, men så lærte Thobias så noget om at planter kan visne og gå bort, når man ikke passer og plejer dem (Nej, det var nu nok mest mig der tog skylden på sig og havde dårlig samvittighed over ikke at have vandet den noget oftere) Thobias var ikke så påvirket af det, ville bare gerne have lov, til at leget med den visne stilk og bruge den som sværd.

1 kommentar:

  1. Jeg ved heller ikke hvad der skulle blive af vores planter hvis ikke C var så god til at give dem lidt vand når de trænger ;) Jeg elsker planter, bare ikke pasningen af dem :)

    SvarSlet