lørdag den 15. oktober 2011

Opgraderet disco børneværelse!


I forbindelse med at min lille trunte var begyndt at vise tegn på at hun kunne bryde ud af tremmesengen, så blev der forleden rykket rundt, fjernet og tilføjet på børneværelset.
Trunten er nu rykket ind i neder køjen med alle de skønne bamser og store bror er rykket op i overkøjen, mens tremmesengen røg ud fra værelset.


 Det medførte så at der pludselig kom en masse plads der inde og mor her fik ryddet ordentligt op i alle legesagerne. Især legemaden er kommet mere til sin ret, Brio komfuret er hentet ned fra loftet og jeg var en lille tur i Netto, hvor man kunne købe fine farvede kasser og træ legemad. Det faldt virkelig i god jord hos mini folket og nøj hvor kan de rode ud og ikke rydde op.

Jeg havde også en lækker disco kugle, som til stor begejstring fandt sin vej ind til værelsets vindue og giver et helt fantastisk og meget eventyrligt lys så længe solen skinner på den.
Fik til sidst piftet lampen ved overkøjen op med små lampe filter i alle regnbuens farver. Filtrene er nogle jeg engang fik gratis ved en forhandler, som et farvekort til scene lamper og kan derfor tåle meget varme.


Er også begyndt så småt at pynte op til Halloween (derfor der er flagermus på vinduet), da vi som sidste år, skal holde fest for børn og voksne ;-)

Som altid, må i have en dejlig dag
Mette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar